OM STYLEFRONT

Det yttre delen är lika viktigt som den inre delen, vår välbefinnade. Vi på STYLEFRONT hjälper dig att hitta din stil eller hjälper att klä dig efter vem du är. Målet är att normalisera stylingkonsultationer och personal shopping digitalt. Det andra är att hjälpa fler företag att profilera sig rätt på arbetsmarknaden efter företaget identitet.

Desirée har arbetat som stylist länge och brinner för att hjälpa människor hitta sin personliga stil. Hon utbildade sig till stylist i London och Milano där hon även jobbat som stylist och har jobbat inom modebranschen för företag som bl.a. Giorgio Armani, Abercrombie & Fitch och H&M huvudkontor.  

Allt fler mår sämre på jobbet och vardagen. Idag handlar mycket om att skapa balans, att må och känna sig bra i kroppen vi har och att klä sig efter den. I världen vi lever i idag så konsumerar människan mer än vad som behövs. Vi måste även tänka på vår värld och att köpa det vi verkligen behöver och köpa det som passar vår kroppstyp. Även tänka på att man kan konsumera second hand eller göra om ett plagg vi redan har men helst och gärna ett plagg som är i bra kvalité eller är ekologiskt, gjort i bra förhållanden eller helt enkelt ett plagg du kan ha under en längre period. Vi på STYLEFRONT arbetar för ett mer hållbart tänkande.

Det som skiljer STYLEFRONT från konkurrenterna är att tjänsten är helt digital och sker via telefon, dator eller surfplatta. Tjänsten ska vara tillgänglig för exakt alla. STYLEFRONTs tjänster är exklusiva men ändå mer förmånliga än dagens traditionella stylingkonsultation- och personalshoppingtjänster.

En del av STYLEFRONTs uppdrag är att säkerställa att alla kunder ges verktyg och kunskap om hur de kan utveckla sin personliga stil och bibehålla denna över en längre tid.

Varmt välkommen att kontakta oss för att se hur vi bäst kan besvara dina behov och förväntningar.

Varför ska du anlita STYLEFRONT?

För att vi på STYLEFRONT vill hjälpa människan att må bäst och känna sig värdefull och sedd.

 

KONTAKTA OSS