STYLINGPROFILERING

Jobbar ni i en bransch där det yttre, d.v.s. stil och utseende har stor betydelse? Kommuniceras företagets olika värden, bransch-expertis och själva företagsandan genom medarbetarnas framträdande? Känner dina medarbetare sig självsäkra och bekväma i sina kläder inför uppträdanden och kundmöten varje dag?

De anställda är ett företags ansikte utåt och det yttre, det vi har på oss, är daglig marknadsföring som ofta glöms bort. Personalens utseende är ett kommunikationssätt utåt och de borde utstråla självsäkerhet genom sin stil och känna sig snygga och bekväma i det de har på sig. De anställdas kroppsform, stil och klädsel är ett kommunikationssätt och snygg profilering leder oftast till merförsäljning.

Vi hjälper er hela vägen med er profilering av klädsel när det gäller er personal som ska känna och andas ert företag. Vi vill att era kunder ska känna av hela företagets atmosfär och det gäller klädseln från topp till tå av er personal.

Hur kan vi hjälpa ert företag:

PROFILERING
Framtagning av profilklädsel i samråd med er. 

Idag finns det profileringsföretag som erbjuder företagsklädsel. Men företag inom samma bransch köper oftast samma klädsel. Det gör det svårare att urskilja sin personal från andra i samma bransch. Vi lever idag i en värld och en hektiskt tid, där allt vanligtvis fortsätter i samma anda som vi alltid vana vid. I en arbetsvärld är modet, kvalitén och klädsel viktigare än vad vi i skandinavien är vana vid. Många företag lägger hellre ner sina pengar på digital marknadsföring eller via sociala medier. Vi på STYLEFRONT hjälper ert företag med brandingen av företaget genom profilering av klädsel från början till slut. Vi hjälper er personal på företaget att marknadsföras på det nya sättet att stå ut utan att säga ett ord.

ENSKILD STYLINGKONSULTATION
Stylingkonsultation till varje enskild anställd.

Vi har insett hur viktigt det är med rätt klädsel. Hur vi bär kläderna och hur kläderna känns på kroppen kan få dig att må och känna dig bättre till och med jobba mer effektivt för att dina kläderna du använder får dig att känna som ditt bästa jag.
Vi hjälper dig att ta fram outfits som passar:

  • din kropp
  • din personlighet
  • företagets identitet

 Vi hjälper dig med att branda hela dig med företaget DNA- det nya sättet att stå ut utan att säga ett ord. 


FÖRELÄSNINGAR
Vi erbjuder skräddarsydda föreläsningar för ert företag.

Då vi vill bredda er personal med kunskap om hur ert företag borde tänka gällande klädsel. Föreläsningen kan bestå av:

  • Klädkoder inom ett visst yrke.
  • Utbilda er personal hur dom ska klä sitt rätta jag inom sin arbetsplats.
  • Hur klädsel påverkar hur vi jobbar och hur vi mår samt hur energin kan öka på arbetsplats.

Det innebär att vi på STYLEFRONT bryr oss och vill lägga det lilla extra ni känner att ert företag förtjänar. Alla företag har olika mål och vi på STYLEFRONT vill hjälpa er hela vägen.  

Gör om er marknadsföring och lägg fokuset på personalen.

 

Kontakta oss